Integroitu sälekaihdin on käytännöllinen ja tyylikäs kaihdinratkaisu

Integroitu sälekaihdin on toimiva ja siisti ratkaisu. Se piilottaa sälekaihtimen ohjaukseen tarvittavat narut ja säätötangot, jotka yleensä roikkuvat huoneen puolella rumasti ja ovat tiellä tai jopa aiheuttavat vaaraa lasten ja lemmikkien leikeille.

in-säädin, easy-säädin ja single-säädin – minkä valitset?

Integroitua sälekaihdinta ohjataan ikkunanpuitteessa huoneen puolella olevalla säätimellä. Säätimiä on kolme erilaista – in-säädin, easy-säädin sekä single-säädin.

In-säädin

In-säädin sulkee kaikki narut ja tangot ikkunan väliin, pitäen ne visusti piilossa katseilta. In-säätimellä varustettuja kaihtimia operoidaan säätörullaa kääntämällä. Yläasentoon kaihtimen saa vetämällä säätönuppia ikkunasta ulospäin. In-säädin on erittäin helppokäyttöinen säädinratkaisu.

Easy-säädin

Easy-säätimellä piilotat säätönarut ja -tangot siististi huoneen puolella olevan kotelon alle. Easy-säädin pitää huolen, että kaihtimen säätäminen on helppoa ja että säätönarut pysyvät poissa näkyviltä ja poissa tieltä.

Single-säädin

Single-säädin sulkee narut in-säätimen tavoin ikkunan väliin kaihtimen ollessa alhaalla. Yläasennossa kaihtimen naru yksinkertaisesti kiepautetaan ikkunan karmiin asennetun nupin ympäri. Single-säätimessä erityishuomio on kiinnitetty käyttämisen helppouteen: single-säätimen käyttö onnistuu kätevästi myös yhdellä kädellä.

Tutustu säädinvaihtoehtoihin kuvien ja RT-kortin avulla tai tule Savonlinnan Kaihdinpalveluun kysymään lisää!